Måste blogga mer!

Hej! Asså förlåt för att inte bloggat på skit länge igen säger det 100 gånger men asså först tänker jag blogga sen så gör jag något annat eller orkar inte ..
Men ja på midsommar så var jag först hos farmor och farfar och åt sen på kvällen så var jag med Aanna och var hos en dom känner hade skoj Xp men sen så vid 12 åkte vi hem och så sov jag hos henne också. Men den här veckan har jag inte gjort så mkt har slappat och tittat på Vampire diaries (Y) men imorron ska jag tydligen till Stockholm kommer hem i helgen någon gång , ska shoppa och sånt kommer bli awesome! Men på tisdag så ska jag åka till Danmark för vi ska bo där på hotell sen ska vi åka in till Tyskland ska handla massor av godis! Ska tydligen köpa massor av godis till Aanna , sen ska jag köpa saker till Ebba i Stockholm och kanske i Tyskland för hon fyller ju på söndag!<3 ska sova hos henne då så hoppas hon får en awesome dag! Och stå ut med mig xD haha men ja.. Tänkte blogga mer imorron på tåget kanske så vi hörs !
Och juste det tycker ni kan ta och fråga mig lite på ask : http://ask.fm/EmelieJuntunen

Kram Emelie Juntunen


Sommarlov! Och dålig uppdatering ..

Nu äntligen så är det sommarlov! Har nästan inte hunnit bloggat så mkt men asså har typ gjort saker varje dag , men i fredags så hade jag skolavslutning! Men efter det så gick jag på sävftasskolavslutning för jag kolla på mina kusiner sen så gick upp till dom och ficka och sånt xd sen på kvällen gjorde jag inte så mkt, sen på lördagen va jag med Ebba och hon sover över hos mig också hade grymt kul som alltid! Men på söndagen gjorde jag inte så mkt vad jag kommer ihåg xd men igår så var jag med Aanna först vi gick och köpte en big pack med glass och melon xd haha ja vi är cp .. Men sen vid typ 6 så kom Ebba och vi gick till Aanna och hade vattenkrig eller ja vi hällde vatten över oss xP men sen så körde vi bränboll med småttingarna haha eller ja Ebba och jag körde typ inte så mkt för vi stog mitt på plan och brottades fråga inte vrf HAHHA xd men ja som sagt vi är lite cp.. Men idag blir det va med dom igen så vi hittar på något kuligt men nu är jag påväg från k-Holm , sen ska jag jag tvätta ........ Och sen så drar man till Aannna <3

Kram Emelie Juntunen

 


Ni är cp ❤

#sista #dagen #i #sjuan ✌


Hejsan hoppsan bara så ni vet så suger Aanna pyttepanna!

Heysan! ja jag vet men har världens bästa rubrik Aanna kom på det .. xd
Ska snart till balen whit Ebbouu and Aannais ;* Men ja det är två dagar kvar tills skolavslutning och sommarlov!!!!:D Asså längtar så jävla mkt , slutade 11 idag så hade typ en lektion (Y) och imorron är det slottsdagen ska typ köra dragkamp kommer bli chill! 
Men tänkte blogg lite snabbt för vi ska snart åka upp till balen!
Just ni siter Aanna och sjunger din jävla bitch och ebba sjunger carola ...
så mina mormal bögar.. ;*
Men vi hörs!
 
Kram Emelie juntunen
 

Fredag!

Hey just nu är man ute i dimbo kom hit igår så jävla skönt solat hela dagen måste försöka bli brun... Men ebba kunde inte följa med så det är jag som är hundvakt åt min mormors hund Amigo<3 Men är fan grymt trött för någon rolig människa fick för sig att spama mig kl 4 på morgonen ... 
Men ja tänkte kolla på film nu sen blir det väll ut och sola igen och mormor kommer snart hem från ullared! Men vi hörs.
 
Kram Emelie Juntunen
 

Förlåt för sämst uppdatering ...

Hej! Säger bara förlåt! Har inte bloggat på skit länge! Men har inte haft tid som vanligt varit mkt. Men typ en vecka kvar till sommar lov så jävla skönt kommer men den här veckan går vi till onsdag (y) men på sommarlovet så lovar jag att blogga mkt mer ! Men dom här lediga dagarna kommer bli grymma för Ebba och jag kanske ska va hundvakt åt min mormor så vi ska ditt på torsdag och kommer hem typ på lördag för min mormor ska till Ullared kommer bli grymt kul om bara Ebba blir frisk! Men jag tänker ta massor av bilder så det blir säkert en stor bildbomb! Men ja tänkte blogg lite snabbt! Hörs.

Kram Emelie Juntunen


RSS 2.0