Hejsan Emelie's läsare :)

Hejsan, Mår ni bra?
jag mår toppen, som ni ser på rubriken är det inte Emelie som bloggar.
Utan jag, Anna!
Emelie suger på att blogga så därför tänker jag göra det nu. Fast på hennes då haha :)
ja, Vi har haft sportlov i en vecka, men jag var sjuk typ hela sportlovet osvosv,
så det var inte så roligt.
sen i måndags gick jag inte till skola . Inte igår eller i dag heller. För jag jag kan inte sova ordentligt på natten så jag vaknar men värsta huvud värken, men om jag tar Alvedon sedan somner jag igen mår jag bra när jag vaknar upp igen.:)
så det är inte så stort fel på mig egentligen,
det börjar också bli varmare ute.
vilket är bra för då kommer våren mycket snabbare fram :D
men ja, Jag tänkte inte säga så mkt mer,
ni kan gärna gå in på min blogg o lämna en kommentar, om ni vill vara bäst alltså!
den heter: http://annanordstrom.bloggplatsen.se 
 
Följ mig osså på insta : annasagroda 
 
 
 
 
 
pusssssssss<3

Inspiration!

 
Här kommer det lite inspiration på tatueringar ;) 
 

Måndag..<3

Hey måndag idag , Var nt i skolan idag för jag är fortfarande sjuk.. Men tror jag ska gå imorron . Har nt gjort så mkt idag kollat på film och typ slappat bara. Han nt blogga ihelgen för jag orkade nt.. men gör det nu (y) Men har skit tråigt just nu det suger att va sjuk har fan inget att göra.. Ja men nu ska jag väll göra något .. Men det va allt!
 
Kram Emelie Juntunen
 

 

Hate being sick....<3

Nämen Hey det va ett tag sen har nt haft tid att blogg som vanligt skola ni vet... Men nu när jag är sjuk hög feber och jätte ont ihalsen så har jag tid.. Medans jag ändå sitter hemma och driker te och kollar på massor av filmer<3 men det har nt hänt så mkt sen jag bloggade haft mkt med skolan och skit men det är bara en vecka kvar till lov (Y) och på söndag är det en månad kvar till barcelona!!! längtar grymt mkt! Men fick just reda på att min farbror ligger på sjukhus för han var med i en trafikolycka han var allvarligt skadad men dom ringde nyss och sa att dom trodde han skulle klara sig <3 känns skönt för vill nt förlora honom<3 Men all kärlek går till honom ikväll och hoppas han blir bättre för han är på opration nu. Men tänkte sova nu är grymt trött och känner att jag behöver sova efter en sån här dag men det var allt!
 
Kram Emelie Juntunen <3

RSS 2.0