Normal day Whit My friends ✌

#fun #friends #YOLO


Helg! <3

Hey! Lördag idag sitter hemma hos pappas kompis tittar på hockey , ska snart grilla (y) sen drar vi upp till min kusin och kolla på Eurovision xP , men har inte hunnit blogga som vanligt skola och skit . Men igår fyllde pappa år och Drew och Ebba var här och hjälpte mig med tårtan som blev jätte god! Tänkte lägga ut lite bilder, men jag skaffade videofyme så jag tycker alla ska följa EmelieJuntunen , men tänkte bara blogga lite snabbt så vi hörs!

Kram Emelie Juntunen


Lördag!

Hey! Lördag idag har inte gjort så jätte mkt va hos min mormor en stund och färgade håret! Men igår så var jag på Marknaden ha grymt kul! Men gick typ skit längre där.. Så har jävligt ont i mina fötter xd Men ikväll ska jag inte göra så mkt har grymt tråkig. Och jag tycker ni ska fråga lite frågor på min ask ( http://ask.fm/EmelieJuntunen ) Men tänkte bara blogga lite snabbt så vi hörs!
 
Kram Emelie Juntunen
 

<3

Känner igen mig så väll på den här låten! <3
 

Hey!

Har inte bloggat på ungefär en vecka! Har varit skola som vanligt men är ledig nu från idag tills måndag! Men idag har jag varit med Ebba haft skoj! Och imorron är det marknad ska gå med Ebba,Drew,Karl och Kanske Erik Kommer bli grymt kul! Men som ni märkte så la jag ut massor av bilder från valborg och skit för jag glömde göra det för ett tag sen! Men det här blir ett snabbt inlägg! men vi hörs ska försöka blogga imorron!
 
Kram Emelie Juntunen

Bildbomb!


Fredag (y)

Hey! Så jävla skönt med Fredag idag! Men tänkte blogga för jag är hemma idag mådde typ skit imorse men ska bli bättre tills imorron för då fyller min lilla bög och ska ditt typ vi 12 och va där hela dagen ;* Men det har ju varit valborg och jag hade grymt kul! Efter skolan i Tisdags så var jag Men Ebba och Drew vi gick och åt sen hem till mig hade skoj sen gick vi till brasan vi träffa karl där och va med honom (y) sen vid 23.00 så åkte vi hem till Drew hade fan jävligt kul! Har massor av bilder som jag ska lägga ut men dom kommer ut senare! Och bilderna från När Ebba och Anna sov hos mig! Men igår så gjorde man inte så mkt var skolan... :/ 
Men idag blir det lungt! Bloggar kanske mer ikväll Eller imorron! 
 
Kram Emelie Juntunen

RSS 2.0