Dåligt bloggat...

Hey! Har nt bloggat något på jätte länge men har varit mkt med skolan som vanligt ... Och mkt skit men nu har jag äntligen tid för just nu sitter i idrottshallen är nt med så har typ inget att göra fick gå en promenad . Men har nt gjort så mkt dom har veckorna typ bra gått i skolan och skit .. Är också jätte glad för jag ska till Barcelona den 10 Mars är borta 3 dagar men kommer bli gymt! Längtar skit mkt!! Men slutar snart går bara till 11.40 älskar onsdagar! <3

Men bloggar mer sen!
Kram Emelie Juntunen


Nämen hejsan! <3

Hej! Har nt bloggat så mkt för har haft skola men har varit mkt sjuk har bara gått två dagar den här veckan! Men vill bli bättre .. Imorron om jag mår bra så kanske jag åker till Örebro och på söndag till Mormor så jag hoppas jag blir bättre! Men ah känner att jag måste börja blogg mer! Men jag har nt gjort så mkt har typ bara villat kollat på Jersey shore men förra helgen så sov jag hos Anna och hade grymt kul!
Kram Emelie Juntunen<3


Sover över hoss bästa Anna <3

Hey! Lördag idag sover över hos Anna med Ebba idag<3 Men har nt bloggar på ett tag har nt haft tid för i tisdags va jag med Ebba och Anna i k-holm! va awesome! kommer bilder imorron tror jag! och skolan har börjat.... ush! xd men hade inge lust att börja skolan men .. Är mer taggad till sommaren!!!!! <3 men jag bloggar mer imorron så vi hörs!
 
Kram Emelie Juntunen<3

Sista dagarna på lovet! <3

Hej! Nu är det bara 1 dag kvar till skolan börjar.. Men ska ha grymt kul! Ska med Ebba och Anna till k-Holm tänkte ta med mig kameran! Kommer bli grymt kul! Men jag tänkte ha en liten frågestund för min förra gömde jag svara på! Så en frågestund kommer nu så jag tycker ni ska fråga hur mkt frågor som helst!!! Men just nu tänkte lyssna på lite musik så det blir ett kort inlägg ! Men det va allt! Bloggar mer imorgon

Kram Emelie Juntunen <3


Fredag!! <3

Hey! Fredag idag! Chill! Har nt gjort så mkt spelat Sims och kollat på Jersey shore HAHAH vad annars ska jag göra xP <3 men i onsdag så va jag med Anna i k-Holm hade grymt kul som jag alltid har med min syster <3 men i torsdags gjorde jag nt så mkt! Men ihelgen så kommer det bli Awesome för på lördag ska jag iväg över dan till farmor sen komma hem och då tänkte jag ha ett maraton med Jersey shore (Y) tänkte typ sitta uppe hela natten för jag tröttnar aldrig på det! Och på söndag så ska jag va med Anna! Under dan så ska vi va hos mig gå till Ica och sånt men senare så ska vi gå till henne och ha en flimkväll! Och så ska jag sova där! Kommer bli Awsome !! Ska nog ta med mig datan och kameran för jag tror det kommer bli mkt bilder ;P men på onsdag så börjar man skolan igen .. Jag vill till skolan och träffa alla vänner! Men jag vill nt ha några lektioner .. Xd men jaja kommer nog bli bra ändå! För jag måste ta skolan lite mer på alvar nu det här året! Men kommer nog bli bra hopas jag! Men det va allt för idag tänkte sova nu elr tänkte Lyssna på musik ! Men god natt! <3 bjuder på lite bilder !

Kram Emelie Juntunen


Hihi .. <3

Hey! Haha mobba nt min rubrik kom nt på något bättre XD men just ni sitter jag lyssnar på musik nördar Sims och kikar med Anna vi båda skulle blogga så vi hade något att läsa elr så jag hade något att läsa xd men imorron så bestämde Anna och jag att vi ska åka till k-Holm! <3 kommer bli grymt kommer ha en awesome dag med systern! <3 men igår var det ju nyårs afton så jag va hos Tilda igår hade grymt kul! Men nu är det 2013 hoppas det här året blir bättre än 2012! Men det tror jag nog för ska ha grymt kul det här året! YOLO! Haha XD men känner att jag har typ nt så mkt att blogga om så jag blogg säkert med imorron !

Kram Emelie Juntunen <3


RSS 2.0