<3


I Have the best class ever! <3

Tjena ;D Måndag idag.. Skola! Men jag har ju värdens underbaraste klass så jag har alltid kul!<3 Skrattar alltid hjäl mig! xD Men efter skolan va jag med Cornelia<3 Hade chill men skulle egentligen åkt till sjukhuset i E-Tuna men det blev ändrat! Imorron är det skola! låndag! Men skulle varit med Anna efter skolan men kan nt!  Men det va nog altt bloggar mer imorron! <3
 
Kram Emelie Juntunen

The best weekend ever whit my best friend!..<3

Hejsan! Söndag idag imorron är det skola :/ Men jag slutar kl 12.00 för jag ska till sjukhuset i E-tuna! Men den här helgen har jag varit och shoppat i Örebro och nästan varit med Anna hella helgen! Haft extremt kul som vanligt! Vi hade Twitcam idag säker i 2 timmar! Och nu på kvällen har jag mest skrivit på KIK med Alicia kolla hennes blogg här http://alicz.blogg.se <3 och här kommer det bilder ;P 
 
Kram Emelie Juntunen
 
 
 

Har nt så mkt tid! ....

Hey! har nt haft så mkt tid till att blogga ! har haft skola och sånt men idag är det lördag så nu har jag lite tid! idag va jag och handla kläder i marieberg! när jag kom hem vid typ 4 så kom värdens bästa Anna Nordström hem till mig hon gick hem typ vid 21.00 men vi gjorde en frågestund som jag tänkte lägga ut! ;D och imorron är det söndag blir nog chill kanske blir att va med Anna imorron också!<3 Men på måndag måste jag sluta 12 för jag ska till sjukhuset i E-tuna! ;( Men jag kommer lägga ut bilder imorron vad jag handlade! men det va nog allt!
 
 
Kram Emelie Juntunen
 
 

Srry...

Hej! Srry har nt haft tid att blogga så mkt men igår efter skolan va jag med Cornelia och Anna <3 alltid lika kul:) men idag hade jag skolan va väll kanske Chill! Haha älskar klassen! Dom har ju värdens bästa humor! :D men imorron blir det långdag för mig -.- nt kul med lång dag på fredag. ! Och på lördag åker jag och hälsar på Mamma ! Men jag skriver kanske mkt för jag kommer nog nt ha tid med att blogg ! Men det va nog allt !

Kram Emelie Juntunen


Skolan..

Drar snart till skolan! Bloggar mer senare kanska är med någon sen men bloggar då!
 
Kram Emelie Juntunen

Back to school!!

Tjenare! jag bloggade nt igår för jag va med Cornelia<3 Alltid lika Awesome! Imorron blire att börja skolan igen! Vet nt om jag längtar elr nt ! Men men saknar mina kompisar!<3 Men nu blire tv jag bloggar mer imorron!<3
 
Kram Emelie Juntunen
 

Chil!<3

Hej! Just nu sitter man och lyssnar på lite musik som vanligt har tyo gjort det hella kvällen blev nt att va med Cornelia men ska kolla om hon kan va imorron! Men justt nu tänkte jag kolla på Vampire Diraries! ;D Som vanligt så jag säger GodNatt!
 
Kram Emelie Juntunen
 
Såg den här bilden ! Jaah bara ! OMG! My guys!<3
                                                                                               
Ännu en till Heting! Jag kommer nog dö snart *_* <3
 
 
 

Söndag!..

Hejsan! Jag precis kommit hem är kanska trött ! har nt sovit så mkt! men idag kanska det blir Cornelia en stund<3 Hon behöve prata så vi skulle va senare! <3 Och jag är lite svullen i munnen fortfarande försökte äta vanlig mat idag men det gick sådär så jag ska fortsätta med soppa och sånt tills skolan börjar tror jag ! Men iallafal.. Det va nog allt bloggar mer ikväll!<3
 
Kram Emelie Juntunen

I Wanna be hear rigth now!


I Have miss you sooo mutch! <3

Tjenare ! Nu var opration klar den gick sådär fick några styng i munnen gör kanska ont!! Men jag kommer klara mig :) Skolan börjar om några dagar saknar mina vänner SJUKT MKT! Längtar efter att få träffa dom igen! Men Ikväll kanske nt det blir så mkt bloggande för jag måste va hoss min Famor & Farfar men kanske bloggar genom mobilen ikväll! Men det va nog allt mina kompisar få stå för bilderna idag för jag älskar dom extremt mkt!
 
Kram Emelie Juntunen
 
 
 
 

Nt långt kvar!!...

Nt långt kvar ! men måste typ lägga mig snart för jag ska upp kl 6.00 för min opration är kl 9.00 i E-tuna! Men men GOD NATT!
 
Kram Emelie Juntunen

Favo låtar just nu!<3

 

En Dag kvar!!!!

OMG är sjukt nervös för operation  imorron!! Men kommer heller nt få äta vanlig mat på en vecka får bara äta soppa och sånt! :(
Men men just nu sitter jag och lyssnar på musik! ;D <3
Men det va allt bloggar ikväll!
 
 
Kram Emelie Juntunen
 
 

God Natt..!

HAHA! älskar bilden! måste lägga mig tidigt så jag nt är så jätte trött på fredag! <3
 
Kram Emelie Juntunen

One week left!..<3

Hejsan! Trosdag idag chillat mest! Fick brev från vidåker idag stog lite saker vart vi skulle mötas ocg sånt.. Längtar för jag saknar mina vänner! <3 Men det är 2 dagar kvar tills jag ska operera mig! :(( Längtar INTE!!!! Men ikväll blir det film tror jag elr så kollar jag nog på vampire diaries som vanligt :P Men bloggar senare !
 
Kram Emelie Juntunen.
 

Having the best day whit your best friends! :)

Tjenare den är dagen har jag chilat med Värdens bästa Anna och Cornelia! <3 Fotade och lite sånt! Just nu sitter jag i soffan tittade förut på Vampire diaries men nu kollar jag på tv men imorron blir det nog lungt har lust att bara slappa imorron (: Men bloggar mer imorron!
 
Kram Emelie Juntunen
 

Cornelia Och Anna idag! <3

 
 

Wherever I Go You Are Whit Me..<3

Hejsan ;) idag blev det att va med Värdens bästa Cornelie Stjerholm<3 Hade så jävla kul! tog lite kort och sånt ... Åt Tårta är fortfarande mätt ! Men ikväll har jag fixat Header till cornelias Blogg blev jätte bra!<3 Men imorron blir det Cornelia Igen!<3 Men det va nog allt blir mer bloggande imorron!
 
Kram Emelie Juntunen.. :)
 
 
 
 
 
 
 

OS Avslutingen ikväll!!<3

Hej är hemma nu! Blev baka hoss mormor och sånt..<3 Men just nu är jag så jävla TAGGAD tills OS ikväll!! One Direction ska sjunga !! <3 Happy Girl !! Men just nu lyssnar jag på musik tar det lungt men blir mer bloggande ikväll! :)
 
Kram MissEm<3
 

Åker Till min Mormor nu Bloggar sen<3

Min Favoritlåt just nu:
<3
 

Up All Night!..<3

Tjenare han nt blogga så mkt igår srry.. Men bloggar idag istället just nu sitter jag och kolla på Sommarkryset Olly Murs är ju med :D <3 Äter lite chips och har det mysigt :) Tänkte kolla på One Direction Up all night live tour sen är så jävla sugen på att se den igen<3 Så det blir nog att stanna Up All night! XP Imorron åker jag till Mormor med min Mamma <3 Sen blir det nog lungt men Bloggar mer imorron ! 
 
Kram Emelie Juntunen<3

God Natt..<3

 

Move Time..<3

Tänkte kolla på lite vampire diaries nu :P <3
Värdens bästa serie<3

Love This song..<3

 

Dag 1

Tjena tänkte börja med 30 dagar och sånt :P Hade lust menhär kommer 10 saker om mig!<3

1. Fullständiga namn: Emelie Maria Maarit Juntunen Persson

2. Bor: Jag bor i Vingåker.

3. Min Familj : Min Pappa Robert som jag bor hoss hella tiden och min Mamma Maarit mina föräldrar är skilda

4. Jag har två katter Sanna 7 år Och Ozzy 4 <3

5. Intresen : fotografera,Vänner,Musik

6. Jag älskar att kolla på serier te.x Vampire diaries  och Big bang theory

7. Jag lyssnar säker på Musik hella tiden jag älskar One Direction, Little Mix, Selena gomez , Conor maynard

8. Jag saknar mina vänner extremt mkt! <3

9. Om några veckor börjar jag 7:an <3

10. Min största dröm är att flytta till London! :)

 

Det  va allt<3

 

Kram MissEm<3


Ny Blogg! :P

Tänkte skaffa en ny blogg! Orkade nt med min förra skrev typ alldrig på den.. <3 Men kommer hoppas på mer bloggande här tänkte skriva lite mer senare ...<3 :)
 
 
Kram Emelie Juntunen<3

RSS 2.0