VMA & SNOOKI & JWOWW

VMA kl 21.00 istället :) just nu SNOOKI & JWOWW! Love it! <3


Friday! <3

Hejsan! Fredag idag! betyder att jag äntligen har tid att blogga! Har haft mkt i skolan och sånt! Men har längtat massor till helgen! Och idag är det Repris på VMA galan så jag ska titta på det! ;D <3 Mina killar vann 3 awards igår!<3 STOLT! Men blir nog kanska lungt ikväll! Jag lust att kolla på twilight ikväll har nt sett breaking dawn del 1! måste se! Men det är typ en kvart kvar till VMA så jag ska nog sätta mig isoffan och chilla! va nog allt!
 
Kram Emelie Juntunen
 
 

Pizza and Movie! <3

Hey! Ikväll blev det lite pizza och film för mig har nt ätit pizza på jätte länge men det va gott! Tänkte lägga mig nu kl är 0.00 men jag orkar nt va uppe jag är ju sjuk också! Men tror nt jag kommer följa med på måndag med klassen för jag mår fortfarande dåligt! :( men men det va nog allt!


Kram Emelie Juntunen


Förlåt! ...

Heej! Rubriken talar! Har nt bloggat så mkt för jag har haft mt att göra! Haft skola hela veckan men i fredags va jag hemma för jag blev jätte dålig! Hatar försklydning! (Stavas) Och har typ 40 graders feber! Men jag känner mig lite bättre idag så jag kanske kan åka med klassen till lyttersta på måndag!<3 Men igrå när jag va hemma så blev det mkt film! Kollade hella dagen på film! Tittade första gången på The last song! Gud jag grätt! Den va ju jätte sorlig! Men den va extremt bra! Och idag blev det nya filmen med Rihanna Battelship! Jag hade hört attt den skulle va kass! men tyckte om den jätte mkt! Haha dom fiilmerna reckomenderar jag! Älskar dom!<3 Ååh just den I onsdags hade vi skolfoto gick väll kanska bra tror jag! Jag hoppas på att mina bilder belv bra! Men lovar att blogg mer ikväll!
 
Kram Emelie Juntunen
Just den glömmde nästan! Värdens bästa Tilda Gustavsson fyllde 11 år igår!! Ett stror Grattis till henne!<3
 



RSS 2.0