Nyår!! <3

Tjenare! Nyår idag ! Just nu sitter jag hos Tilda , vi nördar Simpson på våra Ipads ;) men ska äta nu bögar ! Så bloggar kanske senare !

Kram Emelie Juntunen <3

Gott nytt år!


Bästa låtarna 2012!<3

 

Söndag!<3

Tja! Söndag idag betyder att det är nyår imorron!!! <3 Kommer bli chill ska till Tilda imorron!<3 Kommer bli grymt kul som vanligt! :) Men har nt bloggat så mkt nu för har gjort lite saker! i trosdags va jag i örebro och jag köpte ett sims! <3 ifredags så va jag med Ebba och Alex på joans! sen sov dom hoss mig!<3 men senare hände det lite saker som jag och Ebba nt är glada över jag vill skriva det men det blir fel om jag gör det!... Men jaja idag så var jag hos Tilda en stund och Pappa bestämnde att vi ska ditt imorron! (Y) Men bloggar nog mkt mer imorron!
 
Kram Emelie Juntunen

Onsdag..<3

Hey idag är det onsdag för två dagar sen var det julafton jag blev glad över mina julklappar (Y) <3 men det är så jävla skönt med jul nu jag behövde det :3 men idag har typ inte gjort något haft tråk.. Men imorron tror jag ska till Örebro för jag tänkte köpa ett Sims och lite kläder för pengarna jag fick :) och på fredag kommer Alex över en stund och vi har bestämt att vi ska äta på Joans så hon blir min dejt på fredag xP <3
Men det var allt.

Kram Emelie Juntunen


Julafton! <3

Hey alla blogg läsare idag är det julafton. Haha som ni alla redan vet XD men är hos min farmor och farfar så jag bloggar genom mobilen tror vi ska äta snart för jag är skit hungrig men i julklapp fick jag en iPad av pappa är jätte glad (Y) <3 men bloggar mer imorron för jag ska till mamma och öppna lite julklappar så det kommer nog Bilder imorron !

Kram Emelie Juntunen


Mina Bästa vänner! <3


I love you like a love song..<3

Hey! Srry för jag nt har bloggat på ett tag men som sagt jag suger på att blogg .. Men ska försöka blogga mer nu när det är jullov ! Men ja nu är det jullov och imorron är det julafton fan vad fort det går.!! Men i veckan så har jag haft skola som vanligt fick våra betyg i fredags . Jag va ganska glad över dom för jag fick E i allt och ett c men inget F och det är jag glad för (Y) och O fredags så hade vi inga lektioner för det va sista dagen men det va innebandy och sånt! Det va Chill! :) men efter skolan så va jag med Ebba och hon sov över hos mig hade grymt kul! Har alltid det med Ebba <3 men vi åt pizza och MASSOR av godis xd kolla på filmer och chillade en bra start på jullovet! (Y) men idag har har mest spelat och tagit det lungt men ska fixa lite tills imorron för vi ska till farmor och farfar på julafton och på tisdag ska jag till mamma <3 och har fick julklappar av Ebba och Lili <3 av lili fick jag en jätte söt poster ! Som jag säkert komma lägga upp bild på sen! Och av Ebba fick jag ett jätte söt halsband som kommer bild på! Men det va allt för idag! Ska försöka blogga mer!

Kram Emelie Juntunen <3


<3

 
 

Dåligt bloggat!...<3

 
Hey srry har nt bloggat på cirka 2 veckor! Har haft mkt med skola och skit för vi får betyg på fredag och det är mkt att tänka på och så har jag haft utvecklingsamtal och såna tråkiga saker ... Men Idag är det Tisdag var iskolan idag för jag va nt det imåndags hade migrän så jag gick nt till skolan...<3 Men jag har fått frågor om jag nt är vän med Anna ! Men Jo det är jag! Anna är min syster bästa vän<3 Älskar henne och hon betyder massor för mig och kommer alltid att göra!<3 Men jag ska försöka blogga mer jag lovar inget för jag vet att det är mkt just nu!..<3 Men det va allt bloggar mer senare!<3
 
Kram Emelie Juntunen<3
 

RSS 2.0